Segítünk neked profi utasszállító pilótává válni

  Egész életedben utasszállító pilóta szerettél volna lenni? Csak nemrég fordult meg a fejedben, hogy karriert válts? Bárhogy is legyen, meg tudjuk érteni, hiszen jelenleg kevés menőbb és jól fizetőbb szakma létezik ennél! A segítségünkkel pedig meg is valósíthatod a céljaidat, hiszen nálunk minden képzést elvégezhetsz egy helyen!

  Hívj minket

  +36 30 650 1686

  Miért a Fly-Coop

  Nálunk a helyed akkor is, ha csak hobbiból szeretnél repülni!

  Minden álmod, hogy egyszer egyedül vezess egy repülőgépet? Szívesen elvinnéd a családodat hétvégenként egy körre, hogy felülről is megcsodálhassák a tájat? Akkor szerezd meg magán pilóta engedélyed a Fly-Coopban! Válaszd PPL képzésünket és sajátítsd el a repülés alapjait nálunk!

  Fedezd fel a Fly-Coop előnyeit

  Tapasztalt oktatók és modern körülmények

  Ha egy megbízható és professzionális akadémiát keresel, akkor válaszd a Fly-Coopot, hiszen nálunk tapasztalt oktatók, professzionális körülmények és hatalmas géppark vár!

  Emellett nemzetközileg elismert akkreditációval rendelkezünk, így minden adott ahhoz, hogy pilótává válj!

  Professzionális pilótaképzések kedvező áron

  Egy biztos, nemzetközi viszonylatban a Fly-Coop kiemelkedően kedvező árakat biztosít. Ha tehát egy olyan akadémiát keresel, ami ár-érték arányban verhetetlen, akkor jelentkezz most pilótaképzéseink egyikére!

  Miért éri meg Magyarországon elvégezni a pilótaképzést?

  01

  Magyarország a lehető legjobb választás, ha pilótának szeretnél tanulni, hiszen más európai országokhoz képest itt sokkal ideálisabbak az időjárási feltételek, így többet repülhetsz és gyorsabban elvégezheted a képzéseket, mint bárhol máshol!

  02

  Magyarország gyönyörű, így az itt töltött idő alatt meseszép helyeket és lenyűgöző természeti kincseket fedezhetsz fel!

  03

  Anyagi szempontból is megéri Magyarországot választanod, hiszen itt sokkal olcsóbb az élet, mint a nyugat-európai országokban!